Bu Blogda Ara

16 Haziran 2009 Salı

GELECEK SEZON FORMALARI

Arkadaşlar sıcağı sıcağına aldığım bir haberi paylaşayım. Forma tasarımları değişti!! daha önce verdiğim 2009-2010 FORMA TAHMİNLERİ 1908 EFENDİLERİ LOGO başlığındaki bilgiler direk kulüpten gelen çok sağlam bir kaynaktı ve yine aynı kaynak formaların tasarımlarının son aşamasında değiştiğini söyledi. Bilindiği gibi formalar son olarak Başkandan onay alınıp satışa çıkıyor. Sebebini bilmiyorum belki başkan vetosu belki başka bir durum. Formalar az da olsa değişti. Biraz önce aldığım tüyolar şu şekilde;

1) Parçalı forma 08-09'a oldukça benzer, V yaka fakat renkler biraz daha açık renk olacak (ahmetcan_48 sevinmiştir :D)

2) Beyaz away forma, formanın üzerine çok da sık olmayan aralıklarla boyuna incecik çizgiler olacak çizgilerin renkleri kemik rengi olacakmış!!

3) Mor forma olacak lila değil daha koyu mor renk forma.

Bir de Galatasaray efendileri arması söz konusu !!! Bu sene storede satışa çıkan 1908 efendiler serisindeki armayı bizim armamızın yerine monte edeceklermiş. Bu olmamış!

dediğim gibi bu formalar yeni masaya konulmuş formalar ve kesin değiller en son başkan tarafından onay verildikten sonra kesinleşen formaları Uğur Karaoğlu çizimleriyle yazacağım.

Bu arada 15 temmuz forma tanıtımları olacak bu kadar değişmeye yine iyi olacak !!! Millet yeni formalarıyla maçlar yapıyor biz hala beklemedeyiz.

4 yorum :

Sercan dedi ki...

Sari saka kusundaki gibi olmali. Yani son senelerde galiba gercekten cok koyu sari kullandik

Ali Sami Yen:
Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet bahçekapı'daki şişman yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu.

vobeya dedi ki...

selocan bu açık renk olayı nedir.1999-2000 , 2000-2001 sezonundaki gibi renkler mi. ?

Selocan dedi ki...

bu 2000ler öncesi kadar açık değil fakat son sene kadar da koyu değil. çok hafif bir açılma söz konusuymuş. yani renkler ne kadar net görülebilir çizimlerde bilemiyorum ancak bana söylenen bu, biraz daha açıldığı renklerin. Bir kaç güne kalmadan artık tamamen netleşir zannediyorum o zaman kesin yazarım artık

ahmetcan_48 dedi ki...

Abi eğer renkler açık renk olacaksa ve de v yaka parçalı olacaksa harika hatta süper ötesi fakt orijinal arma yerine 1908 efendileri arması olacaksa bu kötü bir haber umarım arma ile ilgili böyle bir yanlışa gitmezler.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır