Bu Blogda Ara

19 Eylül 2009 Cumartesi

GALATASARAYLI UEFA AVRUPA LİGİ


Bu sezon ilk kez yeni düzenlemelerle birlikte adı da, logosu da değişen eski UEFA kupası, yeni Avrupa Ligi'nin ilk maçını Panathinaikos ile oynadık. O maçla birlikte Yeni UEFA Avrupa Ligi'nin de logosunu formamızın üzerinde görme imkanımız oldu. Bu sezon o UEFA Patchinin en çok yakışacağı takım hiç kuşkusuz Galatasaray olacak. Yeni logonun renklerinin sarı kırmızı olmasını geçtim, tonu bile bizim tonumuzda. Sanki bizim renklerden esinlenilerek yapılmış. Bu sezon bütün rakiplerimiz, Fenerbahçe de dahil, üzerlerinde sarı kırmızı logo ile sahaya çıkacaklar bu da ayrı bir keyif açıkçası. Umarım yeni logo şans getirir.




Keşke arkası düz olan Avrupa Parçalısı'nı da Store'umuzda görsek ve bu formaya özel UEFA Avrupa Ligi Patchi de olsa kolunda. güzel olmaz mı o şekilde satılsa ?


Stad'a Kırmızı sokmayan Aziz Yıldırım maç öncesi sahanın ortasına açılan Dev Sarı Kırmızı Avrupa Ligi logosuna ve Yukarıdaki gibi Fenerbahçeli futbolcuların üzerlerine bu logonun işlenmesine bir çare bulamadı.

2 yorum :

Cem Kalay dedi ki...

Avrupa'da kullanılan parçalı neden satılmıyor anlamıyorum. Arkası çok hoşuma gidiyor. 07-08 sezonununda avrupa forması sırt kısmı harikaydı ama satmıyorlar nedense. Bunun nedenini sorabilme imkanın varmı acaba?

ahmetcan_48 dedi ki...

Yahu şu ton meselesini hatırlatmasan diyorum üstat. Moralim bozuluyor ya :)

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır