Bu Blogda Ara

3 Eylül 2009 Perşembe

SIRTINIZA HANGİ İSİM VE NUMARAYI YAZDIRIRSINIZ ANKET'İ SONUCU




Anketin sonuçları yukarıda, resimlerdeki gibidir. Toplam 760 oy kullanılmış. En çok oyu alan "Kendi ismimi ve Favori numaramı yazdırırım" oldu. Arkasından Arda 2., Kewell 3., ve yeni trasnferler Keita, Elano sıralandı. Onların ardından "isim ve numara yazdırmam" geldi ve Baros 7. oldu.

Ben hiçbir zaman düşünmedim formamın arkasına kendi ismimi ve numaramı yazdırmayı fakat anketten anladığımız kadarıyla revaçta olan o. Anket normal gibi. Arda'nın 2. olmasına şaşmamalı ve Hagi'den sonraki en sevdiğim yabancı olan Kewell da beni şaşırtmadı. Bunların dışında dünyaca ünlü yeni transferlerimiz de formamızın arkasında sıkça gözükecekler anlaşıldığı üzere. Emre Aşık'ın Servet'ten fazla olmasını beklerdim, gerçi bu kadar oyda biri 4, diğeri 7 almış çok da fark yok.

Bunların dışında Sarbi'nin Sabri'den fazla oy alması da komik olmuş :)

Tabi taze transferlerimiz Ufuk Ceylan ve Caner Erkin bu listede yerlerini alamadı ancak çok büyük farkı olmazdı herhalde bu tablodan. Ayrıca Orkun ve Volkan da aramızdan ayrılanlar oldu. Bu listeyi hazırlarken gidecekleri zaten ayıklamıştım fakat 2 ismi tutturamamışım Orkun zaten hiç oy almamış. Kaleci olmasının etkisidir büyük ihtimal. Volkan da yalnız 1 oy almış. Çok farketmemiş açıkçası.

Bunların dışında YENİ ANKET - SIRTINIZA HANGİ İSİM VE NUMARAYI YAZDIRIRSINIZ başlığında da eskiler unutulmamış. Hagi, Metin Oktay ve Prekazi gibi efsaneler bu seneki yeni formalarımızda da yerlerini alacaklar.

Yeni bir anket aklımıza gelene kadar ANKET Bölümü boş kalacak isteyen tavsiyede bulunabilir. Oy veren vermeyen herkese teşekkürler.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır