Bu Blogda Ara

7 Kasım 2009 Cumartesi

İMZALI FORMA ANKETİ


Blogu takip eden koleksiyonculara ve forma severlere bir soru. Koleksiyonunuza özellikle imzalı forma katar mısınız ? Yani bir formanın imzalı halini sevip, özellikle ister misiniz ? Yoksa imzalar size sadece formada leke gibi mi gözükür ?

Anketi bu 2 kalıpta yapmak yerine biraz daha yumuşattım ve 2 şık daha ekledim. Ben de zaten bu 2 şıktan birini işaretledim.

8 yorum :

GiesmrailS dedi ki...

hocam benim aklimda su an maradonadan nasil bir forma kaparim olayi var hadi onu gectim kusturica nin belgeselinde maradona kilisesi var o thsirtu nasil bulurum diye ugrasiyom. sunu soliyim muhtemelen nete biraz takilsan ararsin istedigini ve satin alirsin ama imzalinin anlami ozel birinden sana geliyor olmasidir. mesela sahaflardan yakalamistim bir kitabi yazari imzalamis 30 yil oncesinin kitabiydi. ama ondan (para ile aldigim ve bana imzalanmamis bir kitap)aldigim zevki bugun gidip fuarda orhan pamuk a imzalatacagim kitapla degismem. neyse ya analatamadigim kadarini anlamissindir. yani forma veya (nesnenin) ozel durumu cok onemli bu konuda....... bu arada basligina hayran kaldim . sanki imzali formayi verecekmissin gibi olmus

okanöztoprak dedi ki...

Sadece Kewell in imzali formasini isterim..

Selocan dedi ki...

@GiesmrailS

Aynen katılıyorum sana. Sonuçta internette basarsın parayı alırsın imzalı forma. Hatta Maradona'nın formasını da bulursun ki var öyle siteler. Fakat kendi eliyle vermediği zaman anlamsız oluyor. Bizim de Lappapzade ile projemiz var. Klasik Hollanda formalarımızı Rijkaard'a imzalatacaz inş. :) Anca öyle zevki çıkar bu işin. Bu tıpkı gitmediğin maçların biletlerini toplayıp koleksiyon yapmak gibi. Bu sebeple ben de pek yanaşmam imzalı formalara. Koleksiyon yaptığım dönemin ilk zamanlarında 6-7 tane vardı imzalı formam, hepsini takasladım veya sattım kaynak bulmak adına. Bir tek resimdeki kaldı ki o da çok özel bir forma.

Evet başlık biraz o şekilde olmuş :) İleri de öyle bir şey de yaparız belki :)

Wallace McKART dedi ki...

Selocan24 dikkat ettin mi bilmiyorum ama son UEFA ve Şamp. Ligi maçlarında bazı takımlar reklamsız formalarla çıktılar.İlk dikkatimi Lyon-Liverpool maçı çekti. İki takımda göğüs reklamsız çıktı.fb-Steua maçında da Steua göğüs reklamını kırmızı bir bantla kapatmıştı.Bu konu hakında bir bilgin var mı?. Varsa paylaşırsan sevinirim. Kolay gelsin...

Selocan dedi ki...

Benim bildiğim kadarıyla 2 sebebi var bu reklam olayının. 1.si bazı ülkelerde bazı reklamlar yasak. Örneğin Fransa ve İsviçre gibi ülkeler bahis reklamlarına izin vermiyorlar. Bu sebeple Real Madrid (Betwin) Zurich ile yaptığı CL ilk maçına reklamsız forma ile çıkmıştı. Fransa da ayrıca İçki firmalarının da reklamı yasak bu sebeple Liverpool reklamsız forma ile çıkmak zorunda kalmştı.

2. sebebi; UEFA'nın yeni sayılan bir kuralına göre şampiyonlar ligi'ne takımlar ayrı reklam alabiliyorlar. O sebeple bazı takımlar sponsorlarla anlaşma yaparken CL için yapmamış olabiliyorlar ve o maçlara ya başka reklamla ya da alamadıysa reklam rekalmsız çıkıyorlar. Bu da Steaua'ya bir örnek..

Wallace McKART dedi ki...

Çok sağol Selocan teşekkür ediyorum.

ayanux dedi ki...

şahsen formalarımda hiç bir zaman imza aramadım. imza olanını olmayanından üste koymadım. benim için bazı formalarım imzalılardan çok çok daha önemlidir.

Unknown dedi ki...

Merhaba, resimdeki forma sizin mi acaba bilgi alabilir miyim? Mail gonderebilir misiniz? sedatsever@gmail.com

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır