Bu Blogda Ara

23 Aralık 2009 Çarşamba

2009-2010 SEZONU KIRMIZI FORMA SATIŞTA


Formanın ilk resmi fotosu da resmi sitemizde yayınlanmış. Şekil-şemal, kumaş ve desen tamamen Mor forma. Ancak kırmızı rengi seveni tabi ki daha çoktur :)

Bu arada satışa sunulmuş formamız. Yılbaşından önce olması sevindirici. Yılbaşının rengi kırmızıdır. Akıllıca olmuş :)

8 yorum :

Herhangi Biri dedi ki...

dikkat ettiniz mi bilmiyorum, resmi sitedeki formada da formanın çizgileri simetrik değil yani alakasız bi yerden geçiyor bu benim için negatif
ne yalan söyleyeyim seveni çok ama parçalı varken bana gereksiz geliyor onun yerine aynı kalıp ama morun tersi (yani düz beyaza mor çigili forma) daha çok satış yapardı gibi geliyor

Selocan dedi ki...

Bana satışlar patlar gibime geliyor. Bir de beyaz formamız varken 1 beyaz daha yapılmazdı Ocak'a. Yani benim çevremdeki çok insan bu formayı bekliyordu hani çevrem ne kadardır ama sonuçta bir yoklama. Bence baya satılır. Bol alternatifli bir sezon oldu. Sonuçta kırmızıya bayılan çok saçma gelenler için alternatif renk de var mor. Daha ne olsun :)

ahmetcan_48 dedi ki...

Abi tamam güzel olmuş gerçekten ama lütfen artık SARI FORMA !!!!!!!!!!!!

L dedi ki...

@ismail efe:

abi sen kritik cümleyi söyledin işte:"parçalı varken gereksiz geliyor". yapmasnılar parçalıyı, bu olsun tek eyvallah. ama bunu bu durumda kimse... neyse.

semih dedi ki...

muhteşem bir forma. umarım sık sık giyilir maçlarda. özellikle avrupa maçalrı ve fener derbisinde giymeliyiz bunu. mora 1000 defa tercih ederim.

liverpoolandkop dedi ki...

Mor giymezler heralde bundan sonra. Parçalı, Beyaz, Kırmızı giyilir ama özellikle Atletico'dan sonra Everton maçlarında bu düz kırmızıyı giysinler, rakibi psikolojik çökertiriz =)

liverpoolandkop dedi ki...

Bide hadi parçalıyı beyazı anladık ta bu formada neden reklamların font rengi beyaz hala ? sarı yapamamışlar mı ?

liverpoolandkop dedi ki...

fontları sararttım, daha bi hoş oldu.
http://img710.imageshack.us/img710/9220/b69171.jpg

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır