Bu Blogda Ara

16 Aralık 2009 Çarşamba

6 MAÇIN FORMALARI


Uzun yazmayacağım çünkü daha önce yazmıştım. Bugünkü maçtan sonra gruplar tamamlandı ve UEFA A.L guruplarındaki forma istatistiğimiz belli oldu. Öncelikle şu başlığı bir okuyun. Çünkü şimdiki başlık onun eklemesi sadece.

Gruplardaki 6 maçta 4 kez parçalı forma giydik. Bunların 3'ü deplasman 1'i içerde ! Geri kalan 2 maçta Galatasaray 2288 formasını giydi. Anladığınız üzere bu maçlar da iç saha maçlarıydı. Açıkçası ilginç bir forma düzeni olmuş. Home formamız genel olarak away maçlarında, Avrupa away formamız da sadece Home maçlarda kullanılmış. Avrupa ile özdeşleştirdiğimiz beyaz forma ise hiç giyilmemiş. 2 kez parçalı forma, beyaz şort beyaz çorap ile kombine edilirken, yine 2 kez kırmızı şort kırmızı çorap ile giyilmiş. Neyse formaları bir kenara bırakalım ve takımımızı kutlayalım.

6 yorum :

L dedi ki...

takımı kutlayalım ve forma seçimlerini yapan kişi kurum veya kuruluş(!)ları da tebrik edelim.

liverpoolandkop dedi ki...

Bizimle alakası yok ama bir forma gurmesi olarak şu Sparta Prag forma kültüründen, özellikle de kaleci formalarından biraz bahsedermisiniz =)
Ben 28 yaşında birisi olarak klasik olacak ama kendimi bildim bileli bu takımın kalecisi kim olursa olsun maçlara turuncu forma, siyah şort, turuncu çorap kombinesiyle çıkıyor, böyle bir geleneklerimi var acaba bilginiz varmı ? =)

Selocan dedi ki...

Valla benim bir bilgim yok. Herhalde geleneksel formalarının yanında kaleci formalarını da geleneksel yapıyorlar her sene. Bağlı kalıyorlar bir formaya. Güzel bir kültür.

L dedi ki...

bazıları bu işleri düzene sokabiliyor. ne bileyim mesela casillas yıllardır turuncu veya siyah giyiyor, veya cech de uzun zamandır yeşil veya yeşil içeren formalar giyiyor. dikkat etmekle alakalı. bu işler umru olursa insanların, 50 yıl bile aynı şey giyilebilir, bir gelenek yaratılabilir.

liverpoolandkop dedi ki...

Bence de çok güzel bir kültür.
Bizim kalecilerin de her zaman Turgay Şeren gibi simsiyah kaleci formaları giymelerini isterim içten içe ama daha home forma kültürünü oturtamamış bir kulüpten şimdilik bunu beklemek imkansız heralde.

Takımı şu şekilde görsek mesela ..
http://img381.imageshack.us/img381/1078/ugurkokenedis2209yp4.jpg

L dedi ki...

aynen. bir sezonda içerdeki 17 lig maçının 17'sinde, ya da hadi 16'sında parçalıyı giymedikçe, diğer meselelerden bahsetmek imkansız.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır