Bu Blogda Ara

21 Aralık 2009 Pazartesi

HAFTANIN TASARIMINI SİZ SEÇECEKSİNİZ

Şöyle bir karar aldık; Daha haftanın en başında bir forma seçmektense, o haftanın sonuna kadar sizlerin oylarına sunalım formaları ve diğer haftanın başında bir önceki haftanın birincisini siz belirleyin. Sizlerin seçtiği formalar bu blogun sol kolonunda bütün hafta sergilensin. 1 hafta boyunca sizin oylarınıza sunalım, bir sonraki haftanın başında bir önceki haftanın birincisi belirlensin. Böylelikle biz aradan çıkmış oluruz.

Ancak bu henüz ilk hafta olduğu için bugünlük bir forma seçtik. Bu hafta bu forma sol kolonda sergilenecek, bir sonraki haftanın başında, bu ilk haftanın formalarından sizin oylarınızla belirlenmiş olanı sergileyeceğiz. Biraz karışık oldu ama sistem oturunca anlaşılır :)


Sizlerin gönderdiği ilk hafta tasarımları içinden Okan Öztoprak'ın, Sarı üst kırmızı şort, 3rd formasını seçtik. Seçimde sizlerin bıraktığı yorumlardan da esinlendik. Yorum bırakan takipçiler bu formayı ortak olarak belirlemişler. Bize de bu haftanın öne çıkan tasarımı olarak bu formayı burada tanıtmak düştü.

Biz ekipçe üst açık alt koyu renk formalara bayılırız. Genellikle düz sarı ve düz kırmızı forma tercih etmeyiz forma kültürü açısından, ancak sarı formaya 13 senelik bir hasretimiz var. Okan Öztoprak'ın tasarımının sade, düz sarı üstü Adidas çizgilerinin altında yer alan kırmızı omuzdan aşağı inen bantla hareketlenmiş ve bu detay sayesinde Adidas çizgileri de formayla aynı renk olabilmiş. Kullanılan yaka kırmızı renk ve formadaki reklamlar, Adidas logosu yine kırmızı renkte kullanılmış. Şort ve çoraplar da formanın zıt rengi olan kırmızı renkte, Adidas ve çizgileri ise sarı kullanılmış.

Bu arada bir konuya açıklık getirelim. Tasarımınızın 1. seçilmemesi final şansının olmadığını göstermez. Bu hafta 1. seçilmese bile Haziran Ayı'nın sonunda formanız finale kalabilir. Hiçbir formanın elenme gibi bir durumu yok bu blogda. Haziran Ayı sonunda her formayı tek tek inceleyeceğiz.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır