Bu Blogda Ara

29 Ocak 2010 Cuma

PARÇALI İLE PARÇALA


Tartışmasız, 20 yaş ve altında olan, Dünyanın en yetenekli isimlerinin başında gelir Giovani. Böyle muhteşem bir yeteneği "Parçalı" kuşanmış görmek sırf Galatasaraylılara değil, bütün futbol severlere büyük zevk verecektir hiç kuşkusuz. Ayrıca Rijkaard'ın da oğullarından biri olduğu için, ayrı bir keyifle oynayacaktır kendisi de.


Giovani imza töreni sırasında Neill ve Jo gibi "Cesaret" formamızı değil "Sadakat" formamızı giydi. Yani Parçalı formayı. Gördüğünüz gibi de oldukça yakışmış. Benim kendisine yakıştırdığım numara 17 idi, ancak yönetim veya Giovani 30 numarayı seçmiş. Sezon sonu bonservisini aldığımızda numarası değişir belki.

Hayırlı olsun Giovani, hem sana hem bize...

7 yorum :

Adsız dedi ki...

neden formanın arkasında dos santos değilde giovani yazıyor normalde yabancı oyuncular so adlarını yazdırırdı

Selocan dedi ki...

Tamamen kendi tercihi. İspanyada da Giovani yazdırırdı. Kendi onu benimsemiş. Bence isabetli karar bin tane Dos Santos var :)

L dedi ki...

bin taneyi geç, en başta andre santos'a dos santos diyen bi medya var. karıştırıp dururlar artık.

Adsız dedi ki...

andre santos'a dos santos demek bir yana bu adama çakma bile dediler.
dünya ya dos santos adını duyuran adamdır bu.tıpkı brezilyalı ronalda gibi.atletico maçına parçalıyla çıkmazssak çok üzülürüm.

L dedi ki...

dışardaki maçta sanırım beyazı giyeriz. burdaki de artık karar veren kimse ona bağlı. içerde herhalde "cesaret" i giydirirler takıma.

Herhangi Biri dedi ki...

yönetimin canaydın ve cansun yönetimine nazaran çok daha büyük adımlar attığını vizyonlarının çok geniş olduğunu düşünüyorum çünkü biz almagueri, pratesi, lukunkuyu, petre bratuyu da gördük.

lakin bu forma olayını hala anlayabilmiş değilim. hiç mi büyük takımlara bakmıyorlar, sitede parçalıya home, diğerlerine away denmesine rağmen hala futbolcu tanıtımında farklı forma giydirilebiliyor. gerçi gene haklarını vermek gerekki 5 yıldır düzenli olarak parçalı giyiliyor. lakin bir sezonda kaç kere görüyoruz?

saygılarımla

Adsız dedi ki...

elanonun imza törenindeki font ile santosun formasındaki font farklı.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır