Bu Blogda Ara

26 Mart 2010 Cuma

9. HAFTA TASARIMLARI YAYINLANDI

Tasarımlarını gönderen bütün tasarımcılara her zamanki gibi çok teşekkür ederiz. Tasarımlar, tasarımcıların isimlerine veya nicklerine göre alfabetik olarak sıralanmıştır. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Not-1: Bazı tasarımlar yarışma iptalinden önce bize ulaşmıştı. Eğer tasarımcılar arzu ederlerse, yarışmanın olmamasından ötürü tasarımlarını geri çekebilirler.

Not-2: Tasarımcıların bir blogu, sitesi vs... varsa, bize yorum kısmına veya mail olarak adreslerini ulaştırırlarsa, tasarım blogunun sol kolonunda kendi adreslerinin linklerini koyacağız. Bütün tasarımcıların adreslerini bekliyoruz.

Not-3: Artık yeni sezon formalarımızın ana renklerini biliyoruz. Tasarımcılar tabi ki kendi kafalarındaki fikirleri tasarlayıp, farklı formaları bize gönderebilirler, ancak yeni sezon formalarımızın renklerinde tasarım yapmalarını da rica ederiz. Bakalım neler çıkacak. Belki içlerinden birileri gelecek sezon formasına çok yaklaşan bir forma olabilir. Yeni sezon formalarımızın renkleri için burayı tıklayın. Hem sizin kendi düşüncelerinizi hem de yeni sezon forma tahminlerinizi bekliyoruz.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır