Bu Blogda Ara

7 Mayıs 2010 Cuma

SOMON VE KREM FORMA SEÇENEKLERİ - ANKET


Anket yazının sonunda.

Bir alt başlıkta Selim nickli takipçimiz yorum kısmına sezon başı Adnan Polat'ın 3rd formayı bizim seçeceğimiz yönündeki açıklamalarını hatırlattı. Adnan Polat bu sezonun forma tanıtım lansmanında gelecek sezonun 3rd formalarından birkaç adet hazırlanacağını ve biz taraftarların oyları ile 1. gelen tasarımın 2010-2011 sezonunun 3rd forması olacağını söylemişti. Ancak ne var ki aldığımız haberler, duyumlar ve forumlarda konuşulanlara bakarsak, böyle bir oylama yapılmayacakmış gibi gözüküyor. Formaların çoktan belli olduğu söyleniyor. Adnan Polat aynı gün beyaz formanın her sezon hazırlanacağını da söylemişti ve bize sızan haberler göre bu sezon beyaz forma çıkmayacak. Yani başkanımız Temmuz sonunda biraz erken konuşmuş gibi sanki.

Ancak alt başlığın küçük bir kısmında değinip, topu Hacı Lappap'a attığım bir konu vardı; Çıkması muhtemel 4 formadan 2'sinin somon ve krem rengi olacağı söylenmişti bize. Bu 2 renk de açık renk ve birbirlerine benzer renkler. Bir takımın sadece 1 sezonda hem 2 sarı-kırmızı forması, hem de 2 açık renk formasının olması bana çok saçma geliyor. İşte tam bu esnada selim nickli takipçinin yaptığı yorumla kafamda bir flaş çaktı. Acaba bu 2 açık renk forma, oylamayla bizim önümüze gelecek ve biz bu 2 formadan birini mi seçeceğiz ? Böylelikle Polat Başkan'ın da sezon başı söylediği durum gerçekleşmiş mi olacak ? Lafın kısası acaba Krem forma ve de Somon formanın kaderini bizler mi belirleyeceğiz ?

Eğer böyle bir durum söz konusu ise biz kulüpten önce bir kamuoyu yoklaması yapalım dedik. Sizlere soruyoruz. Eğer somon ile krem renk formalar kulüp tarafından bir anket ile önünüze gelse ve birini seçin kulüp onu gelecek sezon giyecek dense, hangisini seçersiniz ? Önden bir yoklama yapalım dedik.

Tabi şu da var; böyle bir olay çok büyük ihtimal ile hiç yaşanmayacak, biz sadece "eğer olsa" diye açıyoruz bu anketi. Ne yazık ki gelecek sezon 2 açık renk ve 2 sarı kırmızı renk forma ile mücadele edecekmişiz gibi duruyor.

Ancak şunu da söylemeden edemeyeceğim; Aslında bir anlamda anket açılıp taraftarlara sorulmaması iyi fikir. Çünkü oldu da o ankete düz kırmızı falan koyulursa, kesin o seçilir. Ya ankete hiç sarı kırmızı içermeyen bir forma koyulup bizlere sorulsun, ya da anketten uzak durulsun. Taraftarlara kalsa çünkü, çoğunluk parçalı-düz sarı-düz kırmızı yapılsın diyecek. (Bu da Hacı'nın konusu olsun)

NOT: Forma resimleri sadece Okan'ın hayal gücüne dayanmaktadır, sadece tahmini formalardır. Kuru kuru oylama yapmayın diye örnek tasarımlar da koyalım dedik. Okan Öztoprak'ın blogu için de tıklayın.



1 yorum :

Burak Eken dedi ki...

Bir alt başlıktaki renk tonundan yola çıkarak, "kesinlikle krem" diyorum.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır