Bu Blogda Ara

22 Temmuz 2010 Perşembe

YEŞİL

Fenerbahçe'nin sürprizi yeşil formaları olacakmış. Bu sezon için alternatif olarak yeşil renk forma tasarlamışlar. Bu konuda bir bilgim yok ve yarın tanıtılana kadar bu bilgi sadece iddia. Yarın saat 19:07'de formalar tanıtıldığı zaman bir yazı yazacağım. Geçen sene yaptığımız gibi Fenerbahçe formalarını tanıtmayacağız burada, bir başka sebeple yerini alacak bu alternatif 3rd forma. Şimdiden bir öncü yollayayım dedim. İnternette dolanan formanın geçmiş sezon formasının kötü bir fotoşop'u olduğu için buraya koymuyorum. Yarın orjinal formanın resimleri ile yazı geliyor.

4 yorum :

Manuel Calavera dedi ki...

Fenerbahce'yi cok sevmesem de umarim internete dusen o resim gercek degildir. Guiza o formanin icinde tam kebapci ciragi olur benden soylemesi :) Insallah guzel bisey cikarirlar.

Selocan dedi ki...

O forma yanılmıyorsam 2004 yılınındı. Fenerbahçe'nin düz lacivert formasıydı. Sarı kısımları da altın renkteydi. Berbat bir fotoşopla formayı değiştirmişler de, neden o formayı seçmişler anlamadım. O forma eski anlayacağın.

genius dedi ki...

yeşil forma bizim için çok istemiştim, nedeniyse sadece en sevdiğim rengin yeşil olması ve bizim yönetimin renk seçerken özüne bağlı olmak konusunda çok katı olmamasıydı...ama maalesef şimdi fenerde göreceğiz bu formayı...

Yıldırım dedi ki...

geçen sene bursa yeşil renkle şampiyon olunca, uğur deniceklerdir kesin :)).. şaka maka madem logolarındaki her rengi kullanmaya başladılar, seneyede kırmızı formayı yapsınlar artık,
şöyle sarı çizgileri olan.. :))

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır