Bu Blogda Ara

7 Ağustos 2010 Cumartesi

LOGO


Calibra yeni sezon formalarımızı değerlendirirken bahsetti. Formalar tanıtılmadan 2 gün önce kesin olmamakla beraber logolarımızın değişme ihtimalinin olduğundan bahsetmiştik. Firma değişmemiş, ancak daha kaliteli ve sağlam logolar gelmiş yeni sezon formalarımıza. Eski logolarımızın yıkadıkça düştüğünü ve sadece beyaz elips kısmın kaldığını yazmıştık buraya. Galatasaray ve üretici firma bu sıkıntılı durumu çözmüş gibi. Tabi henüz kimse test edecek kadar yıkamamıştır formasını, ama aldığımız bilgiler kulübün bu durumdan şikayetçi olduğu ve önüne geçmek için daha sağlam logolar istediği yönündeydi.

Eski logodan daha sert olan bu logomuz yine baskı. GS harflerinin etrafında beyaz bir çerçeve var ve arka fonun içinde ufak ufak Galatasaray arması şekilleri mevcut. Okan bu yeni sezon armalarımızı bizler için çizmiş. Detaylı bakmak isteyenler için güzel bir örnek, hatta kaliteli ve oldukça büyük ebatlı olduğundan wallpaper falan olarak da kullanabilirsiniz. Okan'a da bu kıyağı için teşekkür edelim.

3 yorum :

Mert dedi ki...

Çok teşekkürler,yeni sezon formalarında bu logoyu kullanacağım :) bu arada 92-93 sezonu formalarını yayınladım ;)

felix mourinho dedi ki...

başlıkla alakasız olacak kusura bakmayın.

2000-2001'den sonra giydiğimiz formaların analizi var mı bu blogda göremedim de. varsa kusura bakmayın, ama yoksa ve ileride olursa pek mükemmel olur.

L dedi ki...

ben 00-01 hakkında bişeyler yazmıştım, hatta ilk yazımdır blogda. sonrası için özel bişeyler yok sanırım ama yazarız. zaten 01-02 de, 02-03 de gayet bahsedilesi sezonlar.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır