Bu Blogda Ara

25 Ekim 2010 Pazartesi

KARIŞMASIN


Basketbol formalarımız ile ilgili bir başlık değil bu. Onu lappap yazacak önümüzdeki günlerde. Ben sadece bir maçtaki ilginçliğe değineceğim.

Yeni formalarımızı giydiğimiz ilk maç. O sebeple takım en sansasyonel olan formasını hemen ilk maçtan giyeyim demiş. Herhalde satışı yapılacak bu formanın. Sebebi budur, yoksa bu kadar kasmazlardı. Ancak rakip takımın formasına dikkat. Adamlar kırmızı giymiş. Adamların kırmızı giydiği bir maçta neden bu rengi tercih edersin ?


Sebebi şu olabilir; Belki diğer formalar hazır değildir, ki sanmıyorum. Ya da Parçalı formanın rengi karışır demişlerdir ki haklılar, karışır... Ancak ev sahibi olduğumuzu unutmayalım (!) Ya da, ilk maç hemen reklamını yapalım diye düşünmüşlerdir, ki bence esas sebep bu.

Tamam iyi hoş, gerçekten güzel bir forma (bu lappap'ın konusu). Ancak hem iç saha maçımızda kullanılması, hem de rakip bu kadar yakın renkleri giymiş olmasına rağmen inatla kullanılması yanlış olmuş. Hakemler zorlanmış mıdır bilemiyorum, ancak izleyenler zorlanmıştır mutlaka.

2 yorum :

Yıldırım dedi ki...

Futboldaki gibi 4 farklı forma seçeneğinin olduğunu zannetmiyorum baskette.. özellikle kadınlar liginde, bu işler daha kısıtlı..
2 formayı geçmez yani.. o yüzden parçalı yoksa tek alternatife kalır çaresiz..
"Ancak rakip takımın formasına dikkat. Adamlar kırmızı giymiş. Adamların kırmızı giydiği bir maçta neden bu rengi tercih edersin"
kadınlar maçına adamlar demek de ağız alışkanlığı heralde :)))

Selocan dedi ki...

Geçen sene 3 formamız vardı Yıldırım.

Baesketbola hakim değilim, forma konusu da öyle. Ancak geçen sene 3 forma giyiyordu hem erkekler, hem kadınlar. O sebeple yazdım. Ancak 2 formamız varsa dediğin gibi biz parçalıyı giyelim onlar düşünsün.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır