Bu Blogda Ara

15 Ekim 2010 Cuma

MOR UNUTULMADI


Olumlu bir gelişme bu. Ne bir resmi maç, ne de geniş çaplı bir gösteri maçı. Aslında Galatasaray Futbol takımı ile alakalı bir müsabaka da değil. Kısacası "bu maçta da Parçalı giyilmez mi be" demek saçma. İlginç olansa bu maç için seçilen forma. Ne Cesaret, ne Sadakat. Asalet formamızı giyip çıkmak gelmiş akıllara. Bu seneki formalarımızdan da değil hani. Geçen seneki forma.


3rd renklerin oturtulması açısından güzel bir hamle olabilir, ya da Florya'da buldukları ilk formaları üstlerine de geçirmiş olabilirler. Yine de Mor'un kullanılmasını ben umut verici olarak görüyorum. GS Store da ürünlerinde mor kullanmaya devam ediyor. Galatlar teması ve logosu hala kullanılıyor, e forma da öyle ya da böyle giyilmiş... Belki abartıyorum ama umut verici bir 3rd renk gelişmesi.

Alp Yalman Başkan da bu maçta forma giymiş. 20 sene önce başkanken de Galatasaray formasını üzerine çekip maçlarda forma giyerdi. 20 sene sonra yaş 70, aynı tutkuyla, aynı hızla devam. Helal sana...

1 yorum :

victorieux dedi ki...

sadece formalarda değil kesin olmamakla beraber aslantepe'nin iç kısımlarında da turuncu ve mor renkler kullanılması düşünülüyormuş.

http://i942.photobucket.com/albums/ad268/attarena/01martadnan/ekm15varyp/113.jpg

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır