Bu Blogda Ara

28 Kasım 2010 Pazar

6


Galatasaray kendi evinde oynadığı son 5 maça Parçalı forması ile çıkmıştı. Bugün de takımımız sahaya parçalı forma ile çıkacak. Metin Oktay'ın vefat gününde giydiğimiz krem ve ardından gösterilen tepki kulübü de harekete geçirmiş gözüküyor. Bakalım sezon sonuna kadar böyle gidecek mi ? Gitmeyecek tabi, çünkü Ocak'ta çubuklu geliyor. Takım onu giyecektir, parçalı 2. plana düşecektir. Takımda nedense güzel şeyler uzun sürmüyor.

Galatasaray son bir kaç senedir derbilerde Home formasını giymeye özen gösteriyor. En son 2006-2007'de beyaz forma ile çıkmışız, daha sonrası hep parçalı. Bu gelenek bugün de devam edecek. Her zaman deriz derbiler home formalar ile çok daha güzeldir. Beşiktaş'ın da ASY'deki son derbi maçına beyaz üst ve siyah şortlar ile çıkmasını dilerim. İkisi de iyi değil, iyi olan kazansın diyemiyorum.

2 yorum :

Efkar dedi ki...

Bu Sezon Çubuklunun Mantığı ASY İlk Sezonunda Çubuklu Giyilmesi Değilmiydi. Şimdide Son Sezonunda ASY'e Çubuklu İle Veda Etmekti Ama Daha Çubuklu Piyasada Bile Değil. Bence Sezona Çubuklu İle Başlayıp Aralıkta Parçalıyı Tanıtmalıydı GS Store... TT Arena Hem Çubukluyu Hem Parçalıyı Görmeli İlk Sezonunda, ASY İse Son Sezonunda Çubukluyu Göremicek Bu Gidişle...

rtamer18 dedi ki...

abi 2008/2009 saraçoğlundaki fener maçında turuncu giymiştik 4-1 biten

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır