Bu Blogda Ara

9 Kasım 2010 Salı

KULÜPTEN RİCA

Bu sefer kulüpten bir ricam olacak. Bizi kulüpten okuyan, takip eden birileri varsa ufak bir ricam var. Galatasaray Formaları Blog'u ağırlıklı olarak futbol formalarını işlese de, voleybol-basketbol gibi diğer büyük branşlarımızın da formalarını merak ediyor ve fırsat buldukça blogda paylaşıyor.

Ancak önümüzde büyük bir engel var. Bu branşlar tıpkı sportif anlamda da olduğu gibi formasal olarak da daha düşük ilgi seviyesindeler. Basketbol formalarımız satılmıyor, voleybol formalarımız zaten hiç satılmadı. Maçtan maça acaba resmi site resim paylaşmış mı diye bakıyorum. Ancak çoğu zaman bu 2 branşın resimleri yüklenmiyor siteye. Basketbolda iç saha maçlarında resimler konuyor, ancak deplasman maçlarında derbi olmadığı sürece resim paylaşılmıyor. Voleybolda da derbi maçlarının fotoları konuyor genellikle.

Lafın kısası; Formaların resimlerini bulmakta çok zorlanıyoruz. Maç görüntülerine rastlasak da detaylı fotoğraflar gibi olmuyor tabi. Formaların üzerlerindeki ince detayları göremiyoruz (mesela ben mercan basketbol formasında arma yanında aslan baskıları var mı merak ediyorum). Şöyle birileri çıksa da; Kadın basketbol-voleybol, erkek basketbol-voleybol formalarını bize fotoğraflasa ne kadar güzel olur. İşte ricam budur.

Eğer takipçilerimizden de bu formalara erişebilen ve resimlerini çekebilen olursa bize şuradan ulaşabilirsiniz. Büyük minnet duyarız.

Bir de aklıma gelmişken, kaleci formalarımızın da detaylı fotoğraflarını kulüp paylaşmadı. Satılacağı da yok gibi gözüküyor. Bu formalara da ulaşabilen olursa resimlerini beklerim. Teşekkür ederiz.

1 yorum :

victorieux dedi ki...

foto yok ama takip ettiğim kadarıyla erkek basketbol takımında bu sene forma anlamında güzel gelişmeler var.içerideki erdemir ve tofaş maçına beyaz,deplasmandaki karşıyaka ve trabzon maçına parçalı formayla çıktık.eğer ileride bozmazlarsa galiba bu sene basketbolda nba tarzı bir forma düzenimiz olacak gibi.

bir de yine basketbol takımında mercan formaya özel aynı renkte,maç öncesi ısınırken giydikleri antrenman tişörtü var.karşıyaka maçında ısınırken giydiler.tabi kırmızı şortun üzerinde çok abes kaçtı ama böyle küçük ayrıntıların düşünülmesi bile güzel.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır