Bu Blogda Ara

8 Aralık 2010 Çarşamba

Galatasaray'a Uygun Away Formalar 21


Geçen sezonki away ve 3rd formaları da bizim için çok uygundu. Bu senekiler de yine çok çok uygun. 2 formayı tek başlığa sığdıralım.

İlk forma Liverpool'un away forması. Siyah ve kırmızının detaylarda kullanımı bizim için de önemli. 2 farklı away ve bir home renginden forma yaratma fikri dış saha veya 3rd formalara çok yakışıyor. Bu formayı al aynen bize koy, o kadar uygun. Şort seçimi bana göre siyah olmalı, ancak Beşiktaşmıyız biz gibi dar düşünenler için beyaz da olabilir, ya da formadaki bir diğer renk olan kırmızı da denenebilir şortta.



2. forma Liverpool'un 3rd forması. Bu konu hakkında yazmak lazım aslında. Kendi renklerinin tonlarıyla oynayıp bir dış saha veya 3rd forma yaratma meselesine değinelim bir ara. Gerçi sarı away başlığında yazmıştık Eylül ayında. Ancak daha detaylı değinmeliyiz. Mesela bu tip bir kullanım. Sarı renk aynen böyle bir 3rd formaya oturtulabilir tonuyla oynanarak. Tabi orijinal sarımızla da yapılabilir aynı forma. Siyah renk zaten bizden sayılır. Siyah formada detayları ön plana çıkartmak için sarı daha uygun kırmızıdan.

Kısacası bu 2 forma ve renk kullanımı gelecek sene aynen bize oturtulsa itirazım olmaz.

1 yorum :

L dedi ki...

çok kısa:bu sezonki liverpool 2 ve 3. formaları efsanedir. (bu seneki) kırmızının sıradanlığını dengelemek için heralde kasmışlar bayağı bunlara.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır