Bu Blogda Ara

1 Aralık 2010 Çarşamba

IŞIL ALBEN


Büyük Kaptanımız üzerinden Kadın Basketbol Takımı formalarımıza da şöyle bir değinelim. Formalarımız, dün yazdığımız Erkek Takımının giydiği formaların aynıları. Kalıp ve tasarım olarak birebirler erkeklerle. Kadınların farkı (erkeklerde var mı yok mu hala bilmiyoruz) mercan formalarının olması. Futbol takımı kombinasyonu ile birebir olarak siyah şort ile giyiliyor. Bu kullanım güzel olmakla birlikte yakın renkler olan Mercan ve Parçalının (kırmızı ağırlığını hesaba katarsak) birbirlerinden farklı gözükmesini sağlıyor. Gerçi dün de dedik basketbolda ne gerek var 3-4 formaya... Ancak takımın bu alternatif rengi her branşa yaymasını da sevdim.


Beyaz forma, tıpkı erkeklerde olduğu gibi makyajlanmış ve kırmızı detaylar eklenmiş. Yakası da geçen seneden farklı olarak kırmızı. Sade, güzel.


Parçalı geçen seneki parçalı forma ile aynı. Değişmeden tekrar kullanıyoruz ki, dün de dedim, zırt pırt değişmesine gerek yok parçalı formanın. Aynen devam.


Bu formayı ligde henüz giymediler diye biliyorum. Aslında zaten geçen senenin forması. Deplasmanda oynanan Spartak maçında giyildi bu sezon. 1 maç giyilse bile bu listeye alalım dedik o sebeple. Ayrıca FCN Blog -ki kendileri Basketbol Şubemiz'in resmi sitesi gibiler-, bana kırmızının ara sıra giyileceğini söylediler. Böylelikle Parçalı dışında geçen seneden bir formamız daha kullanılacak. Ancak bu, parçalının aksine gereksiz olmuş.

4 forma basketbol için aşırı. Bari satılsalar da bu kadar forma tasarlamanın bir anlamı olsa. Her formadan tek bir resim koydum. Zaten değişik olan 2 formamızın (beyaz-mercan) fotoları iyi görünür, diğer 2 forma da geçen sene kilerle aynı. Diğer Branşlar etiketinden görebilirsiniz.

Kaptanımıza da sevgiler. Seviyoruz onu.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır