Bu Blogda Ara

12 Ocak 2011 Çarşamba

EFSANE


Bugünün hüznü içinde beni gülümseten olayların başında maç öncesi veteranların yaptığı karşılaşmada Parçalı takımın giydiği forma oldu. O çok özlediğimiz parçalı altına beyaz şort - kırmızı çorap kombinasyonunu 189 sene sonra görebilme imkanını yakaladık. Bir de Galatasaray'ın efsaneleri üzerinde görünce ayrı bir heyecan tabi. Özlemişiz be abi. Önümüzdeki dönemde sürekli giyeceğimiz iç saha kombinasyonu olması, tam parçalı ile birlikteki en büyük forma temennim.


İnsan düşünmeden edemiyor. Neden bu maça kırmızı çoraplar ile çıkma kararı alınmış. Yani takım resmi maçlara o şekilde çıkmıyorken 30 senedir, neden bu maçta o kombinasyon düşünülmüş. Demek ki bildikleri bir şey var. Demek ki bizim tarihi kombinasyonumuzun o olduğunun farkındalar. Neden o zaman bir türlü takıma da bunu uygulamıyoruz ? Eğer bu maçtaki kırmızı çorap konusunda ufacık bir katkımız olduysa mutlu olurum, tabi bunu gelecek senelere taşımak lazım.

Çubuklu formanın ilk sınavını da artık yarın yazarız.

Resim Kaynak: Sporx - Sabah.com.tr

14 yorum :

Emir OTLUOGLU dedi ki...

Gerçekten şaşırtıcı, demek ki birileri hala parçalının asli kombinasyonunun farkında. Benim merak ettiğim o birileri neden hala parçalının altına beyaz şort, beyaz çorap ya da kırmızı şort, kırmızı şort kombinasyonlarında ısrar ediyor?

Sercan dedi ki...

2 sene önce devre arasi Bremen hazirlik macindada giymistik.

Bana göre tek nedenei TFF izin vermiyor.
Aklimada basak neden gelmiyor

Selocan dedi ki...

O maçı biliyorum da ben izlememiştim :) TFF neden izin vermesin, bir sebebi olması lazım. Yok ki bir sebep.

rtamer18 dedi ki...

yalnız abi 2-3 sezondur farklı şort ve çorap kombinasyonu yapan takım yok ligte yada çok dikkat etmedim bide o konçlar büyük ihtimal beyaz bulunamamoş kapılıp almışşlardır çünkü siyah detaylar var

Selocan dedi ki...

Bu sene Ankaragücü Lacivert üst sarı şort lacivert çorap, yani koyu-açık-koyu çok giydi. Olmaması yasak olmasından değil ülkede formaların ne kadar aptal tasarlandıklarının göstergesi bence.

rtamer18 dedi ki...

oda doğru tabii ama bi gariplik var işin içinde bu sezon bi baktımda farklı şort çorap kombinasyonu beşiktaş home 1,belediye yedek forması,antep home 1,ankara gücü home 2 hariç hepsi yani toplamda 4 takım 7 forma var bi takımda ortalama 5 forma olsa 18 takımdan 90 forma eder 90'da 7 fena rakam

Burak Eken dedi ki...

Lütfen Galatasaray, en az 2 sezon boyunca, tam parçalıyı, tam parçalı kombinasyonunu giymesin. Takımdan soğuttular, bari formaya ayıp olmasın.

Adsız dedi ki...

Acaba cubuklu forma kirmizi sort, kirmizi corap kombinasyonuyla da mi giyilecek? O coraplardaki siyah detaylar onun habercisi olabilir mi? Yoksa TFF katalogundaki yer almadigi icin oyle birsey mumkun degil mi?

Selocan dedi ki...

Giyilmez herhalde kırmızı şort ve çorapla. Bu çoraplar özellikle aranmış bulunmuş, herifler kombinasyonu oluşturmak için kasmışlar belli. Takımın beyaz çoraplarını şak diye giyebilirlerdi ama kırmızı aramışlar. Çok ilginç

calibra dedi ki...

Kırmızı çorap özellikle giyilmiş bariz belli. :)

O yüzden çok mutlu oldum ben de tribündeyken...

Kırmızı üzerindeki siyah çizgiler ise, bu çorapların teee 2007-2008 sezonundan kalma olduğunu gösteriyor :)

victorieux dedi ki...

sabah çadırda mankenleri çubuklu forma beyaz şort kombinasyonuyla giydirmişlerdi ama akşam maça siyah şortla çıktılar.mesela galatasaray futbol okullarında çocuklara beyaz şortla kırmızı çorap dağıtıyorlar,o şekilde antrenman yapıyorlar.aynı şey neden resmi maçlarda uygulanmıyor ona işte benim de kafam basmıyor.

liverpoolandkop dedi ki...

Link de detaylı resim varmış yaa, benim pc kafayı bulmuş geç açıldı. =)

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/2/1636/B_27bfe7944baeedeb95aea615a363dd97.jpg

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/2/1636/B_7097695b4155282d4301a1ce4dc4da9b.jpg

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/2/1636/B_a018d2fa4db49aa72a5b6e92b4249af4.jpg

Mert dedi ki...

Taraftarların yaptığı maçta da çubuklu altına beyaz şort kırmızı çorap kombinasyonu denenmiş..Hadi hayırlısı :) http://www.galatasaray.org/kulup/haber/9013.php

E dedi ki...

Galatasaray'ın tam parçalı (8 parça), beyaz şort, kırmızı konç giydiği sene her 3 parçayı da alacağım.

Her bir parçayı sade bir cam çerçeve içine alıp evde müsait bir duvara asacağım.

Hem doğru kombinasyon gözümün önünde dursun, hem evin bir duvarı şenlensin, hem de değişik bir dekor olacaktır çerçeve içinde forma/şort/konç alt alta asılı duruken.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır