Bu Blogda Ara

31 Ekim 2011 Pazartesi

Erkek Basketbol Formaları 2011-2012

Sezon başladı, Euroleague(ler) başladı, Cumhurbaşkanlığı Kupaları kazanıldı. İki basketbol şubemiz de çok acayip ilerliyor. İnşallah daha çok kupa görürüz sezon sonunda. Çok geçmeden Erkek basketbol takımının formalarını bi' toplu halde bloga koyalım dedik. Ardından da Kadınlar sırada.


Önce parçalı:



Tabii beyaz şortlu parçalı, basketbol sahaları için çok ayrıksı bir örnek. Zaten çok sık giyileceğini sanmıyorum. Kırmızı şortla, giyilme oranı artar. Beyaz giyen bir takıma karşı, sıkıntı çıkmaz. 2. resimdeki gibi siyah, koyu yeşil ya da lacivert giyen rakiplere karşı beyaz şortla da giyilebilir. Fenerbahçe maçlarında da olur. "Parçalı" forma, basketbol sahalarında pek görülmeyen ve riskli bir örnek. Ama bizimkiler, her fırsatta giymeye çalışmalı, o başka.

(3. resim Banvit'le yapılan hazırlık maçı sanırım, o yüzden beyaza karşı izin verilmiş olabilir. Ya da başka bi' şey)


Beyaz forma şık duruyor, en azından benim için. Yanlardaki sarı-kırmızı kısımla bütünlük halinde. Şimdiye kadar çok giydik. Sezon sonu da bu kadar çok çıkarsa, iyi değil.




Kırmızı forma elzem. Futboldaki gibi "gerek yok" diyemiyoruz. Çünkü parçalıyı her maçta giyemiyoruz. Keşke giyebilsek. Ama basketbolda, neredeyse tamamen düz formalar giyiliyor olduğu için, parçalı forma giymek, risk teşkil ediyor.

Hiç yorum yok :

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır