Bu Blogda Ara

10 Aralık 2011 Cumartesi

GALATASARAY STORE


Aslantepe.biz'de, stadımızın yanında bir süredir inşaatı süren dev storeumuzun durumu ve genel proje hakkında bilgilendirme yazısı yazılmış, ayrıca proje resimleri ve bitmiş inşaatın son fotoğrafları da yazıda yer almış. Formalarımızın ve kulüp ürünlerinin satılacağı bu yer elbetteki bizim blogu da ilgilendiriyor, bu sebeple paylaşmakta fayda var. Ben yazıyı ve resimleri başlığa koyuyorum. Üzerlerine tıklayıp okuyabilirsiniz.






 Proje gerçekten müthiş. Stada benzer yapısı güzel bir bütünlük sağlamış. Sadece ürün satışı değil çeşitli aktivitelerin eklenmiş olması güzel. Bu arada sezon başında formalarımızın şekillerini bilemediğimiz için hiçbir şey bilemediğimizi söyleyenlere de selam çakalım. Bu Galatasaray Nike Store meselesini ilk olarak bu blogdan okumuştunuz 8-9 ay önce. Store'da Galatasaray ürünleri harici Nike ürünlerinin de satışı olacak ve dünyadaki Nike Store'ların geleneksel tasarımları iç mekanımızda varolacak gibi gözüküyor. Yazılan yazıdan bunu çıkarttım.

*Forumda haberi paylaşan materyal nikli üyemize teşekkür ederim.

2 yorum :

Ata TURAL dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler derbi çıkışı karanlıkta biraz incelem fırsatım oldu gerçekten mini bir arena olmuş.Açılışta orda olmak dileğiyle...

burranazzo dedi ki...

cok guzel... herkesin ellerine saglik...

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır