Bu Blogda Ara

2 Ocak 2012 Pazartesi

Son 2 Maç


Önceki hafta içerde oynanan Telekom maçı. Euroleague'deki manzaranın üstüne, bir de içerde oynanan, ciddi denebilecek maçta beyaz giyilmesi...



Ve geçtiğimiz haftaki Fenerbahçe maçı. Şu noktada bizi çok ilgilendirmese de, kendi sahasında, "şu maçta" onların beyaz giymesi ilginç. Biz şükür ki bu maçta parçalıyı giydik. Çubukluyu giyseler bile parçalı giyilebilirdi. Hiç olmadı beyaz şortla. Anlayacağınız yoklukta iyi haber. Doğru tercihlerin devamını diliyoruz.

5 yorum :

me10 dedi ki...

merhabalar basket maclarında kural olarak ev sahibi takımın acık renk forma giymesi zorunludur, buda malesefki beyaz formayla olabiliyor cogu takımda ve cogu zaman.. isitisnai durumlarda evimizdeki maclarda parcalıyla cıkabiliyoruz ki buda biraz rakip takıma baglı...bu durumu cok elestirmemek lazım saygılarımla, harika bi blog harika bı ıs yapıyosunuz...

L dedi ki...

sağolun. da ya, çok saçma değil mi bu? yani cidden ortada nba özentisi bir durum var sanırım. hadi kural böyle, eyvallah. takımlar neden buna göre forma yapmıyor ki? açık renk gerekiyorsa, fenebahçe de, galatasaray da iç saha formalarını sarı yapsın o zaman. ne bileyim, çok garip.

Burak Eken dedi ki...

Barça?

L dedi ki...

barça. panathinaikos. cska. bilemiyorum abi. çok garip.bunu tam bi' anlamak lazım.

Burak Eken dedi ki...

Benim bildiğim sadece milli takımlarda öyle bir kural var ki % 99'u beyaz forma giyer. Bugüne kadar tek istisna olarak Makedonya'nın sarısını gördüm.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır