Bu Blogda Ara

5 Şubat 2012 Pazar

2012-2013 SEZONU FORMA DUYUMLARI

Geçen seneden sonra yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz. Fakat aldığımız duyumları da yazmadan olmaz. İsteyen inansın, isteyen inanmasın biz bir beklenti yaratmadan aldığımız duyumları yazalım. Bu sefer iki farklı kaynaktan örtüşen bilgiler var. Başlayalım.

Önümüzdeki sezon yine 3 forma göreceğiz. Anlaşılan Nike 4 forma yapmayacak bize. Yapmaması mantıklı zaten. Parçalı-Beyaz-Siyah olmak üzere 3 forma ile karşımıza çıkacaklar. Nike'ın alternatif renklerden uzak durma geleneği devam edecek gibi gözüküyor. Bunun yeni yönetimle de alakası vardır muhtemelen.


Parçalı formanın duyumlara göre 4 parçadan oluşması bekleniyor. Tam parçalı değil yani (Örn: Bu seneki Blackburn forması).  Beyaz detaylar olacağı söyleniyor. Fakat bu tip bilgiler için henüz çok erken sanki.



Beyaz formamıza sonunda kavuşuyoruz. 2008-2009 sezonunda olduğu gibi iki dikey şerit göğüsten aşağıya inecekmiş.

Siyah forma hakkında ise henüz bir bilgi yok. En az bilgiye sahip olunan forma bu forma gibi, hatta siyah olacağından bile şüpheliyim çünkü 2 kaynağın 1'inden bu teyit var.

Şimdilik ilk duyumlar bu yönde. Henüz çok erken. Detaylarda değişmeler, hatta formalarda değişmeler olacaktır, belki fotoğrafları sızabilir. Herşey için çok erken, fakat biz aldığımız duyumları yine de yazalım istedik.

Kaynakları bize ulaştıran sevgili Bora (més) ve Sercan'a çok teşekkür ederim.
Tasarımlar da sevgili més'e aittir. Duyumlara göre TAHMİNİ olarak çizilmişlerdir.

11 yorum :

N. Burak dedi ki...

Umarım tam parçalı olur. Dört parça olacaksa da 1997 1999 ve 2003 2004 parçalılarından sonra dört parçalı üçüncü formamız olur.

Adsız dedi ki...

Parçalı da adam gibi renk, kalıp, yaka vs kullansınlar gerçekten 8 parça olmasa da olur ona da razıyım. Nike'n şaşırtmasını bekleyelim bakalım..

Cancel dedi ki...

Benim beklentim (malesef) biraz daha düşük arkadaşlar; Arena'da SADECE parçalı formamızı giyelim yeter..
Olması gereken kombinasyon olursa bi'de; süper olur :)

cem dedi ki...

yaka koymasınlar da...

Kimyager dedi ki...

arkadaşlar yeni açılan store daki Metin Oktay heykelinde herşey olması gerektiği gibi. Yönetim bunu bilmesine ragmen niye takımımız bu kombinasyonda giymez formayı?
http://twitpic.com/8gvifc

aslan formaları dedi ki...

harbi usta eheh :)

Calcio Is Life dedi ki...

Bu seneki formalarımızdan birini yine kullanabiliriz, cunku Nike 2'den fazla forma yapmiyor hicbir elit takima. Bu da eger beyaz formamiz olacaksa siyah forma olur.

Kimyager dedi ki...

@Calcio Is Life Nike 2'den fazla forma yapmıo demişsin ama bu seneki formalarında katalog forması oldugu unutulmamalı. Elit kategoride olan bi takımın 3. forma olarak katalog forması giymesi mantıklı gelmedi bana ama bu söylediğin bi sonraki sene için geçerli olabilir.

Unknown dedi ki...

Harika bvb Tasarımları yok mu

Unknown dedi ki...

Yok mu

Unknown dedi ki...

Harika bvb Tasarımları yok mu

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır