Bu Blogda Ara

13 Kasım 2013 Çarşamba

NURETTİN KANTARELLİ


Kulübün güzel bir adam ile yolları ayrıldı. Onun döneminde mağazacılık tarihinde ilk defa hem gelir bakımından, hem de ürün satış sayısı bakımından en büyük rakibini geride bırakmayı başarmıştı Galatasaray Store. O ve ekibinin mağazamızı çağ atlattığı ortada. Biz bunlara girmeyeceğiz, zaten rakamsal olarak her şey yazılıp çizildi...

Gelir işini onlar düşünsün, biz taraftarlar da güzel bir adamdan olduk. Herkesin fikrine önem veren, gününün belli bir bölümünü mutlaka taraftara ayıran ve iyi/kötü her görüşü dikkate alan biriydi. Blog olarak bizim için de özeldi, fikirlerimizi ve eleştirilerimizi ciddiye alan, bizimle sürekli iletişim halinde olan pek alışık olmadığımız (özellikle Galatasaray için) bir yönetici profilindeydi. Kendi isteği ile ayrıldı veya belli sebeplerden dolayı gitmek istedi, bu bizi ilgilendirmez ancak açıkçası üzüldük. Sadece yönetici kafası ile değil, bizim gibi taraftar merakı da olan biriydi. Forma meseleleri ve tarihi ile en az bizim kadar ilgiliydi. Bu seneki tam Parçalı için Nike'ı sıkıştıran da oydu, 2 sene önceki Fenerbahçe derbisinde (Süper Final) özellikle doğru kombinasyon giyilmesini rica eden de... Profesyonel şekilde yaptığı işinin yanında, bir hobi ve merak ile de bu görevi sürdürdüğü ve taraftarlara zaman ayırdığı, onların fikirlerini dinlediği için kendisine teşekkür ederiz.

3 yorum :

FCN Blog dedi ki...

Merhaba,

Bildiğimiz kadarıyla Sayın Kantarelli, çok saygın ve önemli bir marka olan US Polo'dan teklif aldığı için görevinden ayrıldı.

Elbette bunun doğrulamasını (veya yalanlamasını) kendisi yapacaktır.

Galatasaray bünyesinde, içimizden birisini görmek hepimizi mutlu etmişti. İş hayatında üstün başarılar, yolumuzun yeniden kesişmesi temennisiyle..

AntaRes dedi ki...

Seneye Allah Kerim o zaman.
Bakalım ne formalar çıkacak, hangi saçma kombinasyonlar giyilecek.
Şu aralar zaten "etik" denen bir kavramın ne yazık ki kalmadığı kulübümüzden
Kantarelli gibi nazik, efendi ve zarif bir insanın da ayrılması yazık oldu.
İnşallah nerede olursa olsun böyle devam eder.
Yanlız, "bizlere" yazık oldu.

Gurbuzer dedi ki...

Bu haberden şu sonuç çıkartılabilir. Sayın Kantarelli'nin ayrılması tam parçalı ve doğru kombinasyonun ilerleyen sezonlardaki geleceğini tehlikeye atmaktadır. Oysaki Tam parçalı forma ve doğru kombinasyonun giyilmesi kulübün bir kültürü haline dönüşmelidir. Tüm camiaca bilinmeli ve bunda ısrarcı olunmalı. Tam parçalı forma ve doğru kombinasyon anayasanın ilk üç maddesi gibi değiştirilmesi bile teklif edilmemelidir. Bu bilinç ve kültür kulüpte ve camiada yer ettiği zaman Sayın Kantarelli ya da bir başkasının gitmesi en azından forma kültürü anlamında hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Forma konusunda son yıllardaki gelişmeler tam istediğimiz yönde gelişirken umarım en başa dönüp Galatasaray forması diye saçma sapan formalar giymeyiz. İyi günler.
NOT: Üzülerek söylemek zorundayım ki rakibimiz forma kültürü konusunda bizden fersah fersah ileride. Bildim bileli iç sahalarından bir iki istisna dışında çubuklu forma, beyaz şort ve çorabı giyiyorlar.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır