Bu Blogda Ara

3 Aralık 2013 Salı

SARI KIRMIZI İÇLİK


A2 takımımızda formalar açısından ara sıra güzel şeyler görüyoruz. Adamlar zaten reklamsız formalar giyiyorlar, bir de ara sıra değişik kombinasyonlar kasıyorlar vs... zevkli oluyor izlemesi, ya da fotoğraflarına rastlaması. Bu sefer ise kendilerini iyice aştılar, abilerine de örnek olur umarım.

Parçalı formamızın kollarının farklı renk olması nedeniyle tek renk giyilen içlikler görüntünün epey bozulmasına sebep oluyor. Uzun kollu Authentic formamız yok, ayrıca oyuncuların da vücuda yapışık olan dar içliklerle daha rahat etmesi bu içliklerin popülaritesini epey arttırdı. Ancak geçen senenin temmuz ayında yazdığımız ŞU yazıda da söylediğimiz gibi parçalıda görüntüyü fazlasıyla bozan bir durum bu. Çünkü takım tek renk kırmızı içlik kullanıyor, sarı kısımların devamında büyük bir görüntü kirliliği oluşuyor.

A2 ise buna çözüm üretmiş gibi. A takımda uygulanır mı, kurallar var mıdır bu konu ile alakalı bunu bilemedim şimdi. Ancak eğer herhangi bir kural yoksa neyi bekliyoruz anlamak da mümkün değil. Nike bu tip bir üretim yapabilmeli ve kullanabilmeliyiz. A2 ise şimdilik kendi şartları ile buna geçici bir çözüm bulmuş gibi gözüküyor. Ürünün Nike olduğunu sanmıyorum. Vücuda yapışan bir içlik değil fotoğraftan görebildiğimiz kadarı ile, ayrıca renk de forma ile uyumsuz. Yine de bu başlangıç olarak güzel bir konsept olmuş. Tam parçalı şekilde Nike'ın formaya uygun bir üretim yapması güzel olur. Uzun kollu da yapsınlar tabi, ancak futbolcular içlikleri daha fazla tercih ediyor. Önemli ve yapılırsa şık bir detay olur.

Capsi, forumda 17052000 isimli üyemiz paylaşmış. Kendisine de çok teşekkür ederiz, paylaşmasa belki de bu detayı hiç fark edemeyecektik.


EDIT: Yine forumdan H.C.U nikli üyemiz bunun içlik değil takımın antrenman eşofmanı olduğunu söyledi. Resimlere bakınca öyle olduğu anlaşılıyor gerçekten. Yine de yazdıklarımızı değiştiren bir husus değil bu. Nike'tan güzel bir hamle bekliyoruz.

1 yorum :

onurE dedi ki...

Gerçek turuncudan iz taşıyan tok bir sarı'dan uzak olmuş sanki.

Copyright © 2010-2014 galatasarayformalari.com - Tüm Hakları Saklıdır